Gespecialiseerd in hoogsensitief en hoogbegaafd temperament, info@ElisabethUmans.com

Holistische werkwijze

Magnesium producten van Zechsal zijn nu ook te koop in mijn praktijk als onderdeel van een holistische visie. Denk aan Zechsal Clearskin voor puistjes en roodheid van de gezichtshuid. Dit kan namelijk zorgen voor veel onzekerheid. Denk ook aan de body Cream van Zechsal met magnesium. Een droge huid kan jeuken, is een schietschijf voor schadelijke externe invloeden en kan behoorlijk onplezierig aanvoelen.  Deze producten zijn twee inten­sieve ‘Skin Savers’ die de huid op een natuurlijke manier optimaal in balans brengen.

Magnesium is onmisbaar voor een gezonde huid. Het helpt bij herstel van de pH-waarde, werkt ont­smettend en ontstekingsremmend en is bevorderlijk bij de vernieuwing van huidcellen. Het verhoogt het zelfherstellende vermogen en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke externe invloeden zoals vrije radicalen. 

Zechsal Clearskin met magnesiummelk

De Zechsal Clearskin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van een onzuivere huid met puistjes en voor het kalmeren van roodheid. De formule is gebaseerd op ‘Milk of Magnesia’, oftewel magnesiummelk. Dit bestaat uit magnesiumhydroxide dat wordt gemaakt met magnesium uit de Zechstein-bron en natuurlijk calciumhydroxide. Aan deze samenstelling is vervolgens zuivere tea tree-olie toegevoegd.

Natuurlijke oplossing bij puistjes en roodheid van de huid

Zechsal Clearskin vormt een effectief natuurlijk hulpmiddel tegen puistjes. De magnesiumhydroxide zorgt voor de uitdroging van de puistjes en vermindert de talgproductie. De toegevoegde Tea Tree olie heeft een effectieve antibacteriële- en ontstekingsremmende werking. Clearskin gaat roodheid tegen en heeft een matterend effect. Het zorgt op die manier voor een mooie egale huid met een gelijkmatige teint.

Bron: https://www.zechsal.nl/


«   »