Elisabeth Coaching

Elisabeth betekent 'in verbinding met de Bron'

Wanneer je  in verbinding bent met je eigen ideaal, jouw passie, jouw kern, jouw Bron, dan ben je automatisch in je kracht. Vaak is dit lastig voor hoogsensitieve personen die zoveel invloeden uit de omgeving oppikken. Als geboren creatieveling ben je geneigd om constant rond te lopen met een hoofd vol ideeën. Dit werkt verlammend. De kunst is om de verbinding met jouw zielskern te versterken zodat deze de boventoon voert en jij jouw doelen kunt verwerkelijken. Misschien wil je wel een zelfverzekerde ouder zijn voor je kinderen, een boek schrijven, een creatief project opstarten, meer balans tussen werk en privé of op je werk standvastiger zijn? Voor deze coaching is het in ieder geval belangrijk om in staat te zijn tot enige zelfreflectie. Er zijn vier belangrijke pijlers:

  • Verdieping
  • Verbinding
  • Passie 
  • Zelfrealisatie

Wandelcoaching voor vrouwen

Naast coaching in mijn praktijk, geef ik ook wandelcoaching buiten in de natuur voor vrouwen. Tijdens de wandeling kunnen we in gesprek gaan, (ademhalings-)oefeningen doen maar ook gewoon stil zijn en ons verbinden met de natuur en moeder aarde.

Schrijfcoaching

Nadat ik zelf een boek had geschreven kreeg ik de vraag van mensen die ook een boek willen schrijven maar nog niet zo goed weten hoe dit moet. Vandaar dat ik schrijf-coaching en redigeerwerk aan ben gaan bieden. Wil je ook jouw eigen verhaal, gedichten, of een eigen boek schrijven? Deze coaching is er ook voor jou.

Nu gratis magazine Spiegelbeeld

Ontvang nu bij een coaching-traject dit mooie magazine, met mijn artikel 'Hoogbegaafd Temperament, een verruimd bewustzijn herkennen en begrijpen'. Zolang de voorraad strekt.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek

nb. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden en ontvang je eveneens onze nieuwsbrief.