Alleen met het hart kunnen we goed zien

'Alleen met het hart kunnen we goed zien', een fragment uit 'Le Petit Prince' (Antoine De Saint-Exupéry (1900-1944).

Wanneer wij ervaren, en ons realiseren wat er achter deze woorden schuilgaat, dan gaat er een wereld voor ons open, een wereld met verborgen schatten welke zijn verpakt in eenvoud. Vanaf dit moment kunnen wij niet meer afdalen via de trap van menselijke ontwikkeling. Vanaf dit moment gaan wij ons eigen-wijze en unieke sprookje ervaren. 

Symposium 5 oktober in Utrecht

Zo eigenzinnig als ik ben, beklom ik mijn eigen kronkelige, grillige, kleurrijke maar soms ook moeizame trap. Ook al had ik het gewild, teruggaan was geen optie. Mijn  innerlijke stem was altijd leidend en vanaf het moment dat het kon, begin ik deze te volgen. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Vroeger kon ik nog geen 'handen en voeten' geven aan datgene dat ik diep van binnen wist. Inmiddels lukt dit wel en heb ik mijn gronding verkregen. Dankbaar maak ik je deelgenoot op 5 oktober en leg ik mijn boek op tafel tijdens het symposium van Stichting Hoogbegaafd.  Dit  met een knipoog naar 'Le Petit Prince". Je kunt jezelf inschrijven via deze link

Boek uitverkocht?

Is mijn boek uitverkocht? Ja en nee. Via de site van Bol.com is het momenteel wel onbestelbaar. Gelukkig komt er een tweede druk dankzij een uitgever met een zeer zuiver aanbod aan boeken. Meer informatie volgt. Voorlopig heb ik nog een aantal boeken van de eerste druk, deze zijn nog bij mij te bestellen zolang als de voorraad strekt. Bestel  boek.

 


«