Nu korte 'Hart onder de riem sessies'

Leer je sensitiviteit waarderen en creatief te exploreren

Hoogsensitiviteit is een veel voorkomende eigenschap die zich voordoet bij ongeveer 10 tot 15% van de bevolking. Hoogsensitieve mensen zijn relatief gevoeliger voor prikkels van buitenaf en nemen vaker subtiele nuances waar. Veelal heeft een bepaalde categorie van deze doelgroep daarbij nog andere kenmerken zoals een grote verbeeldingskracht, intellectueel vermogen en artisticiteit, tezamen ‘extra ontwikkelingspotentieel’ genoemd. Wanneer deze kwaliteiten (h)erkend en ontwikkeld worden, kan dit ten goede komen aan de samenleving, bijvoorbeeld door nieuwe oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en levensvragen

Als coach ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij met name creatief (hoog)begaafden. Ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en levensvragen. De rode draad hierbij is onvoorwaardelijke liefde en de verbinding met het eigen hart te versterken. Tijdens de sessies gaan we samen op ontdekkingsreis om te zien wat jij nodig hebt. 

Schrijfcoaching

Nadat ik zelf een boek had geschreven kreeg ik de vraag van mensen die ook een boek willen schrijven maar nog niet zo goed weten hoe dit moet. Vandaar dat ik schrijf-coaching en redigeerwerk aan ben gaan bieden. Wil je ook jouw eigen verhaal, gedichten, of een eigen boek schrijven? Deze coaching is er ook voor jou.